Booking.com
whitney houston

Whitney Houston a murit…

Cântăreţa Whitney Houston a fost găsită moartă în această noapte într-un hotel din Beverly Hills, California. Cauza morţii nu a fost încă stabilită, însă autorităţile spun că în camera de hotel nu existau urme ale unor intenţii criminale.
Whitney a fost găsită fără suflare de bodyguard-ul ei care a chemat ambulanţa. Primele speculaţii spun că Whitney s-ar fi înecat în cadă. Medicii nu au mai putut face nimic. Avea 48 de ani.

Whitney cântase joi seara la o petrecere în cinstea premiilor Grammy, pe care le are în palmares şi care urmează să fie decernate astăzi, pe 12 februarie. Pe internet a apărut deja o înregistrare de la această ultimă urcare pe scenă, în care o are alături pe Kelly Price

Producătorii premiilor Grammy pregătesc acum, pe ultima sută de metrii, un moment special închinat artistei. Jennifer Hudson este confirmată ca fiind cea care va susţine un recital- tribut în memoria divei. Producătorul executiv al galei Ken Ehrlich, a declarat
pentru L.A. Times că ceea ce s-a întâmplat ”este prea proaspăt în memoria tuturor pentru a face mai mult la acest moment, dar am da dovadă de nepăsare dacă nu am recunoaşte contribuţia remarcabilă a lui Whitney în muzică şi în mod special legătura ei strânsă cu gala Grammy, nominalizările şi premiile Grammy primite de-a lungul anilor”.

Vestea ca Whitney Houston a murit a şocat şi a emoţionat vedete şi admiratori deopotrivă care au publicat declaraţii în special pe reţelele de socializare.

Whitney Houston a avut nenumărate probleme în ultimii ani cu consumul de droguri, care i-a afectat şi vocea. Ea lasă în urmă o fiica de 17 ani. Bobbi Kristina, care ar putea să urmeze aceeaşi carieră.

Whitney urmează să fie văzută anul acesta în filmul ”Sparkle”, care va avea premiera în luna august. Era primul ei rol din 1996, filmul este un remake după cel din 1976 cu Irene Cara în rolul principal.

Odihnească-se în pace.

Dana Gonț este jurnalist de televiziune, om de comunicare și blogger pe teme de călătorii și o viață de bun-gust.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!