Regulament concurs ”Primii trei ani | Sărbătorește cu mine”

Concursul ”Primii trei ani | Sărbătorește cu mine” se desfășoară pe danagont.ro în perioada 1 – 3 septembrie 2019, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/danagont.ro/ și pe contul de Instagram https://www.instagram.com/danagont.ro/ în perioada 25 august – 1 septembrie 2019.
Participanţii la Concurs sunt obligaţi să respecte
toţi termenii şi toate condițiile prezentului Regulament, menţionate mai jos. Regulamentul este public pe site-ul danagont.ro, fiind disponibil oricărui participant.
Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestor modificări pe site-ul danagont.ro. La acest Concurs pot participa doar persoane fizice, cetăţeni români, cu vârsta peste 18 ani (împliniţi până la data începerii Concursului), care au domiciliul sau reşedinţa în România pe toată perioada de desfășurare a Concursului și pe perioada de revendicare a premiilor câștigate. Aceștia trebuie să adauge un comentariu la una dintre postările de concurs, pe danagont.ro, pe Facebook și sau pe Instagram, în cazul din urmă trebuie să fie și urmăritor (follower) al contului de Instragram danagont.ro.
 
Participarea la acest concurs nu este condiționată de vreo achiziție de produs sau vreo sumă de bani. Concursul nu este organizat, sponsorizat, garantat sau nu are nicio altă formă de asociere cu compania Facebook. În cazul în care, în urma verificărilor desfăşurate de către Organizator, rezultă că procesul de participare a fost fraudat (participanții s-au înscris la Concurs cu mai multe conturi sau cei care s-au înscris în Concurs sunt firme/organizatii/branduri sau nu respecta condițiile Regulamentului), Organizatorul îşi rezervă dreptul de a retrage participanţilor premiul obţinut ca rezultat al activităţii lor şi / sau să restricţioneze participarea la Concurs până la încheierea acestuia.
 
Premiile oferite constă într-un pachet cu produse românești Art&Craft disponibile cu imagine aici: https://www.facebook.com/danagont.ro/photos/a.903843019721596/2096307890475097/, respectiv o invitație dublă la MAUVE Wine Experience III – Festival de muzica si film  pentru vineri, 6 septembrie 2019, fără transport inclus!
Premiile
nu vor putea fi schimbate cu contravaloarea lor în bani sau alte produse ori servicii decât cele comunicate inițial. Mecanismul concursului este comunicat și în postările pe „peretele” (wall-ul) paginii de Facebook www.facebook/danagont.ro și a contului de Instagram. Condițiile de participare trebuie respectate.
 
Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul platformelor random.org și a  https://commentpicker.com. Câștigătorii de pe rețelele sociale vor fi contactați de două ori pe profilul de Facebook sau Instagram de pe care au comentat, în zile diferite, la intervale orare diferite pentru a se realiza următoarele: identificarea, validarea și comunicarea modalităţii de primire si folosire a premiilor. Răspunsul penru invitația la Tohani este așteptat în termen de 1 zile calendaristice, iar pentru Art&Craft 5 zile calendaristice. În situaţia în care, la momentul validării, câştigătorul declară că nu acceptă premiul sau nu poate fi contactat conform celor menţionate mai sus, acesta va fi decăzut din drepturi, urmând a se apela la rezerve în ordinea desemnării lor. În faza validării: câştigătorul va comunica operatorului datele personale pentru validare. Datele personale necesare validării telefonice sunt: nume şi prenume, un număr de telefon, adresa şi localitatea de reședință, adresa la care doreşte să îi fie livrat premiul (dacă este cazul). În faza recepţionării premiului, câștigătorul trebuie să poată prezenta buletinul/cartea de identitate (în original);
Vor fi invalidaţi câştigătorii în următoarele cazuri:
Câştigătorul nu respectă termenii şi condiţiile acestui Regulament;
Câstigătorul nu poate fi contactat pentru validare conform termenelor menţionate în prezentul Regulament;
Câştigătorul nu poate dovedi sau nu dorește să dovedească reprezentantului Organizatorului identitatea şi vârsta cu ajutorul unui document valid (CI/BI), care să ateste că participantul avea minimum 18 ani împliniţi la data începerii Concursului;
Au participat de pe conturi care aparțin unor firme/branduri/organizatii de orice fel;
Participantul este minor la data începerii / participării la Concurs conform verificării efectuate de reprezentantul Organizatorului în momentul contactării telefonice;
 
Organizatorul şi societăţile comerciale implicate în organizarea prezentului Concurs nu îşi asumă răspunderea pentru imposibilitatea participării la Concurs datorită unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defecţiuni tehnice ale operatorilor de telefonie mobilă sau internet. Prin înscrierea la acest Concurs, participanţii sunt de acord să respecte Regulamentul Concursului, precum şi toate deciziile luate de Organizator şi colaboratorii săi în toate aspectele legate de implementarea prezentului Concurs. Tuturor participanţilor la concursuri le sunt garantate drepturile cu privire la protecţia datelor cu caracter personal în conformitate cu Legea nr. 677/2001 privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, inclusiv drepturile persoanei vizate cu privire la informare, la accesul la date, dreptul de intervenţie, de opoziţie, de a se adresa instanţei competente şi de plângere către autoritatea de supraveghere. Următoarele date personale vor fi colectate pe durata Concursului câştigătorilor de premii: – nume şi prenume – un număr de telefon – adresa şi localitatea de reședință și adresa la care doreşte să îi fie livrat premiul. (dacă este cazul) Concursurile pot înceta înaintea termenului menţionat numai în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie forţă majoră, inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa.
error: Content is protected !!