Booking.com

Regulament concurs Ponton Casa Baraj Văliug

Concursul ”Ponton Casa Baraj Văliug danagont.ro” se desfășoară pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/danagont.ro/ și pe contul de Instagram https://www.instagram.com/danagont.ro/ în perioada 04 – 10 aprilie 2022.


Participanţii la Concurs sunt obligaţi să respecte toţi termenii şi toate condițiile prezentului Regulament, menţionate mai jos. Regulamentul este public pe site-ul danagont.ro, fiind disponibil oricărui participant pe toată perioada de desfășurare a concursului. 

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după anunţul prealabil de prezentare a acestor modificări pe site-ul danagont.ro. La acest Concurs pot participa doar persoane fizice, cetăţeni români, cu vârsta peste 18 ani (împliniţi până la data începerii Concursului), care au domiciliul sau reşedinţa în România pe toată perioada de desfășurare a Concursului și pe perioada de revendicare a premiilor câștigate. Aceștia trebuie să adauge un răspuns printr-un comentariu unic la una dintre postările de concurs, pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/danagont.ro/ și pe contul de Instagram https://www.instagram.com/danagont.ro/ până cel târziu pe data de 10 aprilie 2022, ora 23:59.

Participarea la acest concurs nu este condiționată de vreo achiziție de produs sau vreo sumă de bani. Concursul nu este organizat, sponsorizat, garantat sau nu are nicio altă formă de asociere cu compania Facebook. În cazul în care, în urma verificărilor desfăşurate de către Organizator, rezultă că procesul de participare a fost fraudat (participanții s-au înscris la Concurs cu mai multe conturi sau cei care s-au înscris în Concurs sunt firme/organizații/branduri sau nu respectă condițiile Regulamentului), Organizatorul îşi rezervă dreptul de a retrage participanţilor premiul obţinut ca rezultat al activităţii lor şi / sau de a restricţiona participarea la Concurs până la încheierea acestuia. 

Premiul oferit constă în trei nopți de cazare pentru două persoane într-o cameră dublă, cu demipensiune. Valabilitatea premiului expiră la data de 15 septembrie 2022. Câștigătorul poate alege 3 nopți consecutive de cazare, în oricare perioadă disponibilă a unității de cazare, până la data expirării premiului, cu condiția ca rezervarea să fie făcută până cel târziu pe 31 mai 2022. Rezervarea trebuie făcută cu minimum două săptămâni înainte de sejurul propriu-zis și până cel tâziu la 31 mai 2022. Cele două mese zilnice au meniul prestabilit. Transportul nu este inclus, câștigătorul se va deplasa la unitatea de cazare pe cont propriu. Premiul nu poate fi schimbat cu contravaloarea lui în bani sau alte produse ori servicii decât cele comunicate inițial. Mecanismul concursului este comunicat și în postările de pe „peretele” (wall-ul) paginii de Facebook www.facebook/danagont.ro și a contului de Instagram. Condițiile de participare trebuie respectate.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți electronică. Câștigătorii de pe rețelele sociale vor fi contactați de două ori pe profilul de Facebook sau Instagram de pe care au comentat, în zile diferite, la intervale orare diferite pentru a se realiza următoarele: identificarea, validarea și comunicarea modalităţii de primire și folosire a premiilor. Răspunsul este așteptat în termen de 5 zile calendaristice. În situaţia în care, la momentul validării, câştigătorul declară că nu acceptă premiul sau nu poate fi contactat conform celor menţionate mai sus, acesta va fi decăzut din drepturi, urmând a se apela la rezerve în ordinea desemnării lor. În faza validării: câştigătorul va comunica operatorului datele personale pentru validare. Datele personale necesare validării telefonice sunt: nume şi prenume, un număr de telefon, adresa şi localitatea de reședință. În faza recepţionării premiului, câștigătorul trebuie să poată prezenta buletinul/cartea de identitate (în original).

Vor fi invalidaţi câştigătorii în următoarele cazuri: 

– câştigătorul nu respectă termenii şi condiţiile acestui Regulament; 

– câștigătorul nu poate fi contactat pentru validare conform termenelor menţionate în prezentul Regulament; 

– câştigătorul nu poate dovedi sau nu dorește să dovedească reprezentantului Organizatorului identitatea şi vârsta cu ajutorul unui document valid (CI/BI), care să ateste că participantul avea minimum 18 ani împliniţi la data începerii Concursului; 

– au participat de pe conturi care aparțin unor firme/branduri/organizații de orice fel; 

– Participantul este minor la data începerii / participării la Concurs conform verificării efectuate de reprezentantul Organizatorului în momentul contactării telefonice; 

Organizatorul şi societăţile comerciale implicate în organizarea prezentului Concurs nu îşi asumă răspunderea pentru imposibilitatea participării la Concurs datorită unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defecţiuni tehnice ale operatorilor de telefonie mobilă sau internet. Prin înscrierea la acest Concurs, participanţii sunt de acord să respecte Regulamentul Concursului, precum şi toate deciziile luate de Organizator şi colaboratorii săi în toate aspectele legate de implementarea prezentului Concurs. Pe durata acestui concurs Organizatorul nu colectează date personale. Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul trebuie să poată oferi datele minime pentru intrarea în posesia premiului: nume şi prenume, un număr de telefon. Concursul poate înceta înaintea termenului menţionat numai în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie forţă majoră, inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa.

error: Content is protected !!