Booking.com

Regulament concurs Epic Visits

Concursul ”Epic Visits danagont.ro” se desfășoară pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/danagont.ro/ și pe contul de Instagram https://www.instagram.com/danagont.ro/ în perioada 26 – 31 mai 2022.


Participanții la Concurs sunt obligați să respecte toți termenii și toate condițiile prezentului Regulament, menționate mai jos. Regulamentul este public pe site-ul danagont.ro, fiind disponibil oricărui participant, pe toată perioada de desfășurare a concursului. 

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica prezentul Regulament, urmând ca aceste modificări să intre în vigoare numai după anunțul prealabil de prezentare a acestor modificări pe site-ul danagont.ro. La acest Concurs pot participa doar persoane fizice, cetățeni români, cu vârsta peste 18 ani (împliniți până la data începerii Concursului), care au domiciliul sau reședința în România pe toată perioada de desfășurare a Concursului și pe perioada de revendicare a premiilor câștigate. Aceștia trebuie să adauge un răspuns printr-un comentariu unic la una dintre postările de concurs, conform cerințelor de pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/danagont.ro/ și pe contul de Instagram https://www.instagram.com/danagont.ro/ până cel târziu pe data de 31 aprilie 2022, ora 23:59.

Participarea la acest concurs nu este condiționată de vreo achiziție de produs sau vreo sumă de bani. Concursul nu este organizat, sponsorizat, garantat sau nu are nicio altă formă de asociere cu compania Facebook. În cazul în care, în urma verificărilor desfășurate de către Organizator, rezultă că procesul de participare a fost fraudat (participanții s-au înscris la Concurs cu mai multe conturi sau cei care s-au înscris în Concurs sunt firme/organizații/branduri sau nu respectă condițiile Regulamentului), Organizatorul își rezervă dreptul de a retrage participanților premiul obținut ca rezultat al activităţii lor şi / sau de a restricţiona participarea la Concurs până la încheierea acestuia. 

Premiul oferit constă într-un voucher electronic cu valoarea de 500 de lei pe care câștigătorul îl poate folosi ca reducere pe site-ul epicvists.com. Valabilitatea premiului expiră la data de 31 decembrie 2022. Câștigătorul poate alege o experiență sau cazare de pe site-ul epicvisits.ro, poate aplica reducerea oferită prin voucher, în orice perioadă disponibilă a unității de cazare, în afara până la data expirării premiului, cu condiția ca rezervarea să fie făcută până cel târziu pe 31 iunie 2022Transportul nu este inclus, câștigătorul se va deplasa la unitatea de cazare pe cont propriu. Premiul nu poate fi schimbat cu contravaloarea lui în bani sau alte produse ori servicii decât cele disponibile și comunicate inițial. Mecanismul concursului este comunicat și în postările de pe „peretele” (wall-ul) paginii de Facebook www.facebook/danagont.ro și a contului de Instagram. Condițiile de participare trebuie respectate.

Câştigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți electronică. Câștigătorii de pe rețelele sociale vor fi contactați de două ori pe profilul de Facebook sau Instagram de pe care au comentat, în zile diferite, la intervale orare diferite, pentru a se realiza următoarele: identificarea, validarea și comunicarea modalității de primire și folosire a premiilor. Răspunsul este așteptat în termen de 5 zile calendaristice. În situația în care, la momentul validării, câştigătorul declară că nu acceptă premiul sau nu poate fi contactat conform celor menționate mai sus, acesta va fi decăzut din drepturi, urmând a se apela la rezerve în ordinea desemnării lor. În faza validării: câştigătorul va comunica operatorului datele personale pentru validare. Datele personale necesare validării telefonice sunt: nume și prenume, adresa de email, un număr de telefon, adresa şi localitatea de reședință. În faza recepționării premiului, câștigătorul trebuie să poată prezenta buletinul/cartea de identitate (în original).

Vor fi invalidaţi câştigătorii în următoarele cazuri: 

– câştigătorul nu respectă termenii şi condiţiile acestui Regulament; 

– câștigătorul nu poate fi contactat pentru validare conform termenelor menţionate în prezentul Regulament; 

– câştigătorul nu poate dovedi sau nu dorește să dovedească reprezentantului Organizatorului identitatea şi vârsta cu ajutorul unui document valid (CI/BI), care să ateste că participantul avea minimum 18 ani împliniţi la data începerii Concursului; 

– au participat de pe conturi care aparțin unor firme/branduri/organizații de orice fel; 

– Participantul este minor la data începerii / participării la Concurs conform verificării efectuate de reprezentantul Organizatorului în momentul contactării telefonice; 

Organizatorul şi societăţile comerciale implicate în organizarea prezentului Concurs nu își asumă răspunderea pentru imposibilitatea participării la Concurs datorită unor cauze care nu depind direct de ei, cum ar fi defecţiuni tehnice ale operatorilor de telefonie mobilă sau internet. Prin înscrierea la acest Concurs, participanţii sunt de acord să respecte Regulamentul Concursului, precum şi toate deciziile luate de Organizator şi colaboratorii săi în toate aspectele legate de implementarea prezentului Concurs. Pe durata acestui concurs Organizatorul nu colectează date personale. Pentru a intra în posesia premiului, câștigătorul trebuie să poată oferi datele minime pentru intrarea în posesia premiului: nume și prenume, un număr de telefon. Concursul poate înceta înaintea termenului menționat în cazul apariţiei unui eveniment ce constituie forţă majoră, inclusiv în cazul imposibilităţii Organizatorului, din motive independente de voinţa sa.

error: Content is protected !!