Mulţumeeesc!

Emisiunea Fan X este o emisiunea de nişă, o emisiune cu un buget redus şi o echipă formată din … mine 🙂

Nu sunt sclava audienţelor, toţi cei care v-aţi uitat măcar o dată ştiţi că nu fac orice pentru audienţă, nu mă ocup de scandaluri şi nu difuzez manele.

Aşa că atunci când, fără aceste compromisuri, reuşesc să fac performanţă mă bucur mult, e o satisfacţie sufletească mare.

Vă mulţumesc pentru sâmbăta asta. Emisiunea Fan X a fost pe locul 5 în intervalul ei orar (11.00 – 12.00) ca număr de telespectatori din toată ţara (după canale ca ProTv, Realitatea, Antena 1, Antena 3 si la egalitate cu TVR1), iar pe Bucureşti suntem chiar pe podium, locul 3 după ProTv şi Realitatea.

Aşa că mulţumesc şi… la muncă, să fac ceva bun şi săptămâna asta!

8 Comments

 • Raluca

  24/11/2009 at 00:36

  Audienta nu reflecta calitatea emisiunii, in Romania emisiunile cu cea mai mare audienta sunt, cum ziceai, pline de scandal si alte mizerii.

  Performanta ta e tocmai asta, ca ai reusit sa faci audienta cu o emisiune de bun-gust. Felicitari! Si sper ca, indiferent de audienta, vei avea tot timpul locul tau in televiziune pentru ca esti o profesionista.

  Răspunde
 • Valentin

  24/11/2009 at 00:32

  Bravo Dana si la mai mare! E mare lucru pentru o emisiune cum este Fan X sa reziste de atata timp si mai ales sa faca si performanta! Subscriu si eu celor de mai sus, vrem o emisiune cu o durata mai mare si poate chiar cu urmatoarea grila a postului sa se produca si aceasta schimbare! Succes pe mai departe! 🙂

  Răspunde
 • Cristi Dragan

  23/11/2009 at 20:04

  Devine cliseu (precum si muzica romaneasca comerciala in general) daca te mai felicit si eu, de aceea iti spun doar sa perseverezi, noi te vom sprijini mutand pe canalul 18 (cel putin la mine e pe 18 b1), dar si interactionand cu tine (sau nu ?! :)) ) aici si in timpul emisiei de DOAR 1 ora ( :(( )

  Răspunde
 • Laura

  23/11/2009 at 17:26

  Felicitari Dana pentru reusita din aceasta saptamana si sa speram la mai mult.Eu ma voi uita intotdeauna la aceasta emisiune cu mult drag,o astept toata saptamana ;))
  Asa ca bravo tie daca reusesti sa faci asa ceva intr-o singura saptamana !

  Răspunde
 • Roxana

  23/11/2009 at 13:58

  Felicitari! Bravo! Ma bucur foarte mult pentru ca stiu ca muncesti mult pentru emisiunea asta si mai ales ca tu esti singura care face Fan X.
  Nu doar prezinti emisiunea, cum cred multi.
  Cred ca este o bucurie foarte mare sa vezi ca munca iti este rasplatita intr-un fel asa frumos.

  Felicitari si sper sa auzim ca emisiunea ajunge nr. 1!

  P.S Imi pare rau ca tine asa putin emisiunea.

  Răspunde

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!