Booking.com

Detalii acces BON JOVI / 500 de oameni lucrează pentru concertul din ROMÂNIA

Demarat în februarie 2010, turneul “The Circle” al trupei Bon Jovi se apropie vertiginos de Bucureşti. Producţia concertului de la Bucureşti este asigurată de peste 500 de persoane din care 200 de pe toate meridianele globului.

Pe 10 iulie publicul va avea acces în Piaţa Constituţiei începând cu orele 16:00. Accesul se va realiza prin două porţi poziţionate pe Bd. Libertăţii în extremităţile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor) respectiv Calea 13 Septembrie. Cei care au bilete la Peluze în Normal Circle, respectiv Golden Circle pot intra pe oricare dintre porţi. Celor cu bilete în tribunele VIP A1, respectiv B1 li se recomandă accesul prin porţile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor). Celor cu bilete în tribunele VIP A2, respectiv B2 li se recomandă accesul prin porţile dinspre Calea 13 Septembrie.

Turneul trupei Bon Jovi a fost declarat cel mai profitabil proiect muzical al anului 2010.
Turneul utilizează 4 scene identice care călătoresc în cascadă pentru a asigura ritmicitatea concertelor la intervale de câteva zile, întrucât producţia unui singur show durează aproape o săptămână (lucrările în Piaţa Constituţiei au început imediat după încheierea Rock The City). Pentru a transporta întregul echipament se folosesc aproximativ 40 de tiruri pentru fiecare spectacol.

Scena, cu un design creat special pentru turenul “The Circle” are 54 de metri lăţime şi 25 de metri adâncime. Pe scenă va există un ecran cu o lăţime de aproximativ 40 de metri înscris în arcul scenei. Puterea instalaţiei de sunet depăşeşte 15.000 waţi iar pentru alimentarea ei la fiecare concert se utilizează generatoare care consumă peste 1800 litri de motorină.

Echipa de producţie a turneului compusă din aproximativ 200 de persoane conţine cetăţeni englezi, francezi, germani, belgieni, olandezi, portughezi şi americani.

Un număr de 10 microbuze sunt utilizate pentru transportul personalului de producţie, iar top managementul turneului Bon Jovi este transportat cu o flotilă de autoturisme de lux.

Accesul publicului nu este permis cu aparate foto sau de înregistrare audio-video, cu umbrele, obiecte contondente, arme albe sau de foc, sticle, pet-uri, can-uri, lasere, stupefiante, mediacamente de orice fel (doar dacă au asupra lor reţeta medicală care confirmă necesitatea consumului).

Achiziţionarea de produse în incinta locaţiei concertului Bon Jovi se va face pe baza jetoanelor. Dorim să atenţionăm publicul că jetoanele achiziţionate şi neconsumate nu vor putea fi răscumpărate la finalul concertului.

Biletele de concert au preturi de 479,3 lei (VIP), 372,8 lei (Tribună), 186,4 lei (Normal Circle) şi pot fi procurate din reţeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Carturesti şi online pe www.eventim.ro. Biletele din zona Golden Circle au fost deja epuizate.

Dana Gonț este jurnalist de televiziune, om de comunicare și blogger pe teme de călătorii și o viață de bun-gust.

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!