Booking.com
Cronică Cranberries la Bucureşti dolores cranberries

Cronică Cranberries la Bucureşti

N-am aşteptat degeaba!
Şi apropos de aşteptat, s-a modificat schimbarea în sensul că trebuia să înceapă la ora 21.00, apoi am aflat ca se întârzie jumătate de oră şi s-a început totuşi la fix… ceea ce m-a luat total prin surprindere, eram departe de locul în care trebuia să fiu.

Fac din nou precizarea că e o trupă pe care am aşteptat-o şi care îmi place, aşa că mi-ar fi schimbat impresia numai dacă se întâmplau nişte lucruri cu adevărat deranjante acolo.

Să fiu mai metodică…
Unul dintre marile plusuri ale concertului a fost faptul că lista de piese cântate avea mai bine de trei sferturi hituri, piese pe care lumea le ştia, le cânta, e foarte important să primeşti de la un concert exact ceea ce vrei să auzi, e foarte important să ai acele hituri cu care să-ţi transporţi publicul dintr-o bucurie în alta, iar la Cranberries exact aşa a fost.

Cronică Cranberries la Bucureşti Cranberries31
Al doilea mare plus nu l-am aflat acum, doar s-a confirmat: sunt buni, sunt foarte buni. Cu Dolores în frunte. La propriu şi la figurat. Adică ea a făcut show, numai ea a comunicat cu publicul (şi a făcut-o în permanenţă), a transmis foarte mult, a fost prietenoasă, jucăuşă şi bineînţeles în formă fizică şi vocală.

Dar spre surprinderea mea nu a existat un moment la final în care să fie prezentaţi şi aplaudaţi şi ceilalţi membrii ai trupei Cranberries, fiecare în parte. Se obişnuieşte asta chiar şi când nu e vorba de trupe… a fost destul de ciudat.

Şi… pentru că începutul nu m-a prins pe poziţii, am stat lângă boxe… Sper să-mi revină auzul până sâmbătă, urmează să vă zic în curând de ce am atunci nevoie de el 🙂

Până atunci, data viitoare când vin, ar putea să cânte şi ”No need to argue”? E singura piesă care mi-aş fi dorit să fie şi nu a fost. Ordinea pieselor cântate la Bucureşti e cea din postul de mai jos cu o singură modificare, în loc de ”Shattered” a fost ”Put me down”.

If you, if you could return…

 

author avatar
Dana Gonț Jurnalist, blogger de călătorii
Jurnalist de televiziune cu peste 20 ani experiență (B1TV, Digi24, Prima Tv), blogger de călătorii și specialist în comunicare și promovare turistică. Dacă apreciezi ce scriu, te rog susține această activitate cu o donație către Asociația Bonton pentru Oameni și Cultură, Cont IBAN RO78BTRLRONCRT0CQ6938301, CIF 48710592. Găsești datele și pe asociatiabonton.ro

2 Comments

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!