Booking.com

5 fotografi români celebrează Ziua Femeii

O idee frumoasă a ajuns astăzi la mine de la Mihaela Ganciu, omul din spatele agenţiei de PR Caracteristic: 5 fotografi din România sărbătoresc Ziua Femeii cu imagini în care surprind bucuria și frumusețea femeilor. O colecţie de fotografii de la oameni care urmăresc fâșii de viață și le surprind în cadre excepționale. Cei care au contribuit cu imagini sunt Vlad Eftenie, Andrei Cucu, Gina Buliga, Sorin Onișor și Ana Mărășescu.

Şi pentru că ideile bune merită să circule, am ales pentru voi câteva imagini care să vă bucure ziua. La mulţi ani, doamnelor! Să aveţi parte de iubire şi de bucurie în fiecare zi şi să le daţi mai departe aşa cum ştiţi mai bine!

Ana Măreșescu“De 10 luni port și eu numele de mamă. Cred că este cel mai frumos nume pe care îl poate avea o femeie. Cu atât mai mult, în ședințele foto pe care le-am făcut în ultima vreme, simt cel mai puternic sentimentul de bucurie. Bucuria de a fi acolo, alături de ei și de a surprinde fericirea din ochi, din zâmbet și din fiecare îmbrățișare. Ședințele foto sunt ca o terapie pentru mine.”

Foto: Ana Mărăşescu

Foto: Ana Mărăşescu

Andrei Cucu“Pentru mine, toate fotografiile care au în prim plan mama și copilul au ceva special. Fiecare are propria poveste și emoție. Sunt unice prin bucuria și emoția suprinse”.

Foto: Andrei Cucu

Foto: Andrei Cucu

Gina Buliga: “Pentru mine, magia există în momentul în care ești în preajma unei mame. Am o bucurie imensă să fotografiez de la o gravidă până la o familie întreagă fericită. Este un mod al meu de a mă exprima cât de minunată este familia! Mă bucur cu tot sufletul la fiecare ședință foto și de fiecare moment petrecut alături de ei.”

Foto: Gina Buliga

Foto: Gina Buliga

Vlad Eftenie: “Mama și copilul constituie un binom esențial, cu o legătură care subzistă trecerii timpului și chiar însăși vieții. Mama este reperul, este mentorul, deschizătorul de drum, ea conține însăși esența vieții”.

Foto: Vlad Eftenie

Foto: Vlad Eftenie

Sorin Onișor, nu este  doar un fotograf al munților, răsăriturilor sau apusurilor, al dealurilor cuceritoare din Bucovina, ci este și un atent observator al oamenilor.

Foto: Sorin Onişor

Foto: Sorin Onişor

Dana Gonț este jurnalist de televiziune, om de comunicare și blogger pe teme de călătorii și o viață de bun-gust.

3 Comments

Lasă un răspuns

error: Content is protected !!