Despre mine

  • La Balul Bucureștiului Interbelic 2017 | foto Miluta Flueras

E cel mai greu să spui ceva despre tine dacă nu eşti un om lăudăros. Aşa că o să vă spun, pe scurt, că lucrez în televiziune de la 16 ani și sunt un om pasionat de ceea ce fac. Am studiat Jurnalism, Filosofie, Relații Publice, dar cel mai mult din ceea ce știu am învățat muncind, căutând, întrebând. Am avut şansa unor întâlniri cu oameni care te îmbogăţesc de când îţi spun „Bună ziua” (câteva, puține dintre interviurile frumoase pe care le-am făcut, le găsiți aici, la secțiunea Interviu). Sunt unul dintre tinerii care au ales să rămână în țară, deși nu ascund faptul că regretele îmi dau târcoale uneori. Am avut însă norocul să fac dintr-o pasiune o meserie şi mi se spune deseori că o fac bine.

Cred în bun-simț, umanitate, iubesc Oamenii, viaţa la ţară şi natura în mai toate formele ei. Sunt pasionată de călătorii şi de oameni cu poveşti. Blogul acesta este un spațiu în care toate aceste pasiuni ies la lumină. Și sunt bucuroasă să văd că sunt din ce în ce mai mulți cei care îl descoperă și îl apreciază.

Cât despre informaţii de CV, m-am angajat în televiziune în 1995, în perioada romantică aș zice, la Tv Sigma. De acolo am cele mai frumoase amintiri. În cei 4 ani petrecuți acolo, nu am simțit că muncesc nici măcar o zi. Aveam 16 ani și făceam această meserie ghidată de instinct și bun simț. În 1998 am obținut o bursă de specializare la Paris, la centrul CIFAP, cel mai important centru de formare a profesioniştilor în audiovizual, din Franţa. În România mi-am dat licenţa în jurnalism, am absolvit cursurile postuniversitare de relaţii publice şi am devenit trainer autorizat în 2007. Am realizat mulţi ani emisiuni muzicale, Fan X (pe care am şi prezentat-o), pe postul B1 a avut mai bine de 8 ani de existenţă. De altfel am păstrat pe acest site o parte dintre dintre postările de pe blog din acea vreme.

Munca mea din spatele camerei este însă mult mai vastă, am lucrat de la producţii complexe, cu formate internaţionale până la emisiuni de film sau reportaj. De la sfârşitul anului 2011 sunt în echipa Digi24 unde am ocazia să realizez o emisiune unică. Bonton este despre valoare, bun simţ şi eleganţă, repere cărora le ducem dorul. Aici scriu despre oameni, locuri și povești. Despre maniere, prietenie, zâmbet, implicare, bun-simț și gesturi simple care ne fac viața mai frumoasă. Sugestiile și vorbele bune sunt binevenite. Cel mai ușor mă veți găsi pe pagina mea de Facebook , propunerile de colaborare însă vă rog să le trimiteți la contact@danagont.ro.
A dumneavoastră,
Dana Gonţ

Save

error: Content is protected !!